Pravilnik o Zasebnosti

Pomembne informacije in kdo smo

Kdo smo:

V tem pravilniku o zasebnosti vas obveščamo o tem, kako Organicho (v tem pravilniku o zasebnosti imenovan “Organicho”, “mi”, “nas” ali “naš”) zbira in obdeluje vaše osebne podatke z uporabo tega spletnega mesta ali kako drugače, vključno s podatki, ki jih lahko posredujete, ko se prijavite na naše novice ali kupite izdelek ali storitev.

To spletno mesto ni namenjeno otrokom in zavestno ne zbiramo podatkov od otrok.

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti ali če želite uveljavljati svoje zakonske pravice, kot je opisano spodaj, se obrnite na nas.

Smo ekipa, ki se zavzema za to, da svojim uporabnikom zagotovimo najboljšo možno digitalno izkušnjo. Specializirani smo za razvoj spletnih strani, upravljanje vsebin in digitalno trženje. Naš cilj je omogočiti našim uporabnikom, da uspejo v digitalnem svetu, tako da jim ponudimo rešitve, ki ustrezajo njihovim potrebam.

Našo ekipo sestavljajo izkušeni strokovnjaki na svojih področjih. Z dajanjem prednosti ustvarjalnosti in inovativnosti v vsak projekt vnašamo edinstvene in učinkovite pristope. S poslanstvom zagotavljanja zadovoljstva strank in zagotavljanja visokokakovostnih storitev si vedno prizadevamo za odličnost.

Za več informacij o tem, kdo smo, lahko obiščete našo stran O nas.

Pomembne informacije:

Zasebnost in varnost: Zaupnost in varnost podatkov, ki jih zbiramo na našem spletnem mestu, varujemo na najvišji ravni. Sprejeli smo potrebne ukrepe, s katerimi našim uporabnikom zagotavljamo varno brskanje.

Pogoji uporabe: Pogoji uporabe našega spletnega mesta vključujejo pomembne informacije o tem, kako lahko izkoristite naše storitve in kako lahko zaščitite svoje pravice. Vsak uporabnik mora skrbno prebrati te pogoje, preden začne uporabljati naše spletno mesto.

Piškotki in tehnologije sledenja: Na našem spletnem mestu uporabljamo piškotke in druge tehnologije za sledenje, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo in optimizirali naše storitve. Podrobne informacije o teh tehnologijah so na voljo v našem pravilniku o piškotkih.

Kontaktni podatki: Če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije, se obrnite na nas. Naše kontaktne podatke lahko najdete na kontaktni strani našega spletnega mesta.

Povezave s tretjimi osebami

To spletno mesto lahko vključuje povezave do spletnih mest, vtičnikov in aplikacij tretjih oseb. S klikom na te povezave ali omogočanjem teh povezav lahko tretjim osebam omogočite zbiranje ali izmenjavo podatkov o vas. Teh spletnih mest tretjih oseb ne nadzorujemo in nismo odgovorni za njihove izjave o zasebnosti.

Ko zapustite naše spletno mesto, vam priporočamo, da preberete pravilnik o zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Pomembno je, da skrbno pregledate njihove politike zasebnosti in tako razumete prakse zbiranja in izmenjave podatkov spletnih mest tretjih oseb.

Organicho ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino ali prakse zasebnosti spletnih mest ali aplikacij tretjih oseb, do katerih dostopate prek teh povezav. Pred klikom na povezave ali omogočanjem storitev tretjih oseb poskrbite za potrebne previdnostne ukrepe.

Podatki, ki jih zbiramo o vas

Osebni podatki

Osebni podatki ali osebne informacije pomenijo vse informacije, ki omogočajo identifikacijo posameznika. To ne vključuje podatkov, pri katerih je bila identiteta odstranjena (anonimni podatki).

Zbirni podatki: Poleg tega zbiramo, uporabljamo in posredujemo zbirne podatke, kot so statistični ali demografski podatki, za kateri koli namen. Agregirani podatki lahko izhajajo iz vaših osebnih podatkov, vendar se po zakonu ne štejejo za osebne podatke, saj neposredno ali posredno ne razkrivajo vaše identitete. Na primer, vaše podatke o uporabi lahko združimo, da izračunamo odstotek uporabnikov, ki dostopajo do določene funkcije spletnega mesta. Če pa združene podatke združimo ali povežemo z vašimi osebnimi podatki tako, da vas lahko neposredno ali posredno identificirajo, združene podatke obravnavamo kot osebne podatke v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Posebne kategorije osebnih podatkov

Od vas ne zbiramo nobenih posebnih kategorij osebnih podatkov (to vključuje podatke, kot so vaša rasa ali narodnost, verska ali filozofska prepričanja, spolno življenje, spolna usmerjenost, politična mnenja, članstvo v sindikatu, informacije o vašem zdravju ter genetski in biometrični podatki). Poleg tega ne zbiramo nobenih podatkov o kazenskih obsodbah in prekrških.

Zahteva po posredovanju osebnih podatkov

V nekaterih primerih moramo vaše osebne podatke zbirati na podlagi zakona ali v skladu s pogoji pogodbe, ki jo imamo sklenjeno z vami. Če teh podatkov ne zagotovite, ko jih zahtevamo, morda ne bomo mogli izpolniti pogodbe, ki smo jo sklenili z vami (na primer, da vam zagotovimo izdelke ali storitve). V takih primerih bomo morda morali odpovedati izdelek ali storitev, ki ste jo sklenili z nami, vendar vas bomo o tem obvestili.

Kako zbiramo vaše podatke

Za zbiranje podatkov o vas uporabljamo različne metode. Te metode vključujejo:

Neposredne interakcije: Svojo identiteto, kontaktne in finančne podatke nam lahko posredujete tako, da nas kontaktirate po pošti, telefonu, elektronski pošti ali na drug način. To vključuje osebne podatke, ki jih posredujete v naslednjih primerih:

  • Ko oddate naročilo prek našega spletnega mesta ali kupite naše izdelke ali storitve na drug način;
  • Ko ustvarite račun na našem spletnem mestu;
  • Ko se naročite na naše storitve ali publikacije (vključno z našim glasilom);
  • Ko zahtevate, da se vam pošlje trženje;
  • Ko sodelujete v tekmovanju, promociji ali raziskavi;
  • Ko nam posredujete povratne informacije ali stopite v stik z nami.

Avtomatizirane tehnologije ali interakcije: Ko sodelujete z našim spletnim mestom, samodejno zbiramo tehnične podatke o vaši opremi, dejanjih in vzorcih brskanja. Te osebne podatke zbiramo z uporabo piškotkov, strežniških dnevnikov in drugih podobnih tehnologij.

Tretje osebe ali javno dostopni viri: Osebne podatke o vas lahko prejmemo od različnih tretjih oseb in javnih virov, kot je opisano spodaj:

Tehnični podatki od ponudnikov analitičnih storitev, kot je Google;
kontaktne, finančne in transakcijske podatke od ponudnikov tehničnih, plačilnih in dostavnih storitev.

Nameni uporabe vaših osebnih podatkov

V nadaljevanju je v obliki tabele razloženo, kako nameravamo uporabljati vaše osebne podatke, vključno s pravnimi podlagami za te namene. Po potrebi smo navedli tudi naše zakonite interese.

Nameni

Pravna podlaga

Zakoniti interesi (kjer je primerno)

Obdelava naročil in zagotavljanje dostave

Izvedba pogodbe

Zagotavljanje zadovoljstva strank

Zagotavljanje storitev in izdelkov

Izvedba pogodbe

Vzdrževanje poslovnih dejavnosti

Zagotavljanje naročniških storitev

Izvedba pogodbe

Upravljanje trženja in odnosov s strankami

Pošiljanje trženjskega gradiva

Zakoniti interes

Doseganje potencialnih strank in promocija izdelkov

Sodelovanje na tekmovanjih, promocijah ali v anketah

Soglasje ali zakoniti interes

Izboljšanje odnosov s strankami

Analiziranje in izboljšanje delovanja spletnega mesta

Zakoniti interes

Izboljšanje uporabniške izkušnje

Skladnost z zakonskimi obveznostmi

Zakonske obveznosti

 Skladnost s pravnimi zahtevami
Opomba: Za obdelavo vaših podatkov za določen namen lahko obstaja več pravnih podlag. Če je navedenih več pravnih podlag, se obrnite na nas, da vam podrobneje pojasnimo, na katero pravno podlago se opiramo pri obdelavi vaših podatkov.

Marketing

Vaše osebne podatke uporabljamo za trženjske dejavnosti zato, da vam posredujemo informacije o izdelkih in storitvah družbe Organicho. V tem okviru izvajamo naslednje dejavnosti:

pošiljanje trženjskega gradiva: Pošiljanje trženjskega gradiva, ki vključuje informacije o izdelkih, storitvah, promocijah ali dogodkih, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali.

Prilagojeno trženje: Prilagajanje trženjskih vsebin na podlagi uporabniških preferenc in preteklih interakcij.

Analiza trženja: Analiziranje učinkovitosti trženjskih kampanj za merjenje in izboljšanje njihove uspešnosti.

Pravne podlage:

Zakoniti interes: Naša prizadevanja za doseganje potencialnih strank in promocijo izdelkov Organicho.

Soglasje: Če podate soglasje za prejemanje trženjskega gradiva prek e-pošte ali drugih komunikacijskih kanalov.

Če želite več informacij o možnostih in pravicah, ki so vam na voljo v zvezi z našimi trženjskimi dejavnostmi, se obrnite na nas.

Spremembe namena

Če nameravamo vaše osebne podatke uporabiti za druge namene, kot smo jih zbrali, bomo stopili v stik z vami, vam to pojasnili in pridobili vaše soglasje v skladu s potrebnimi zakonskimi obveznostmi. Podrobno bomo opisali, kako bomo vaše podatke uporabili za nove namene in na katero pravno podlago se bomo oprli.

Potrudili se bomo, da vas bomo obvestili o teh spremembah in spoštovali vašo pravico do ugovora tem namenom, če se pojavijo.

Če imate v zvezi s tem dodatna vprašanja, nam to sporočite.