Quatro

Vključeni so posebni izdelki Organicho

Prihodnja tehnologija vertikalnega kmetovanja

Model Quatro, ki je rezultat dveletnega intenzivnega raziskovalnega in razvojnega procesa podjetja Organicho, lahko revolucionarno spremeni kmetijske tehnologije. Quatro je pionir trajnostnih kmetijskih praks, saj zaradi posebej razvite tehnologije zaslona zmanjša porabo energije za tretjino. Ta inovativni model izstopa kot eden najboljših primerov sodobnih kmetijskih tehnik, hkrati pa vzbuja pozornost s svojo okolju prijazno rabo energije.

Ena od najznamenitejših značilnosti modela Quatro so njegovi motorji, ki se lahko vrtijo okoli svoje osi. Ti motorji zagotavljajo, da so rastline deležne enake svetlobe iz vseh smeri, in optimizirajo njihov proces rasti. Ta tehnologija, vključena v aeroponični sistem gojenja brez prsti v navpičnem stolpu, omogoča hitrejšo in bolj zdravo rast rastlin. Prednosti aeroponičnega sistema so varčevanje z vodo, hitri cikli rasti in visoka produktivnost.

Model Quatro podjetja Organicho je idealna rešitev za tiste, ki želijo že danes dostopati do tehnologij prihodnosti v kmetijskem sektorju. Primeren je za komercialno in osebno uporabo ter je odlična izbira za urbano kmetijstvo, vertikalne kmetije in inovativne kmetijske projekte. Quatro želi s svojo energetsko učinkovitostjo in inovativno zasnovo povzročiti revolucijo v kmetijstvu, hkrati pa s ponudbo najnaprednejše tehnologije svojim uporabnikom prispevati k bolj trajnostni prihodnosti.

Organicho ponuja kmetom in kmetijskim podjetnikom priložnost, da z modelom Quatro povečajo svojo produktivnost in zmanjšajo svoj okoljski odtis. Model Quatro, ki je zasnovan za tiste, ki želijo že danes živeti kmetijstvo prihodnosti, pritegne pozornost z ekonomskimi in ekološkimi prednostmi. Ta model ima vse lastnosti, ki so potrebne za začetek novega obdobja v kmetijskem sektorju.

Tehnični podatki

  • Rastoče zmogljivosti: Model Quatro lahko hkrati goji 896 rastlin na površini le 2,25 kvadratnega metra. Ta način gojenja z visoko gostoto zagotavlja največjo produktivnost tudi na omejenih površinah.

  • Vrsta konstrukcije: Vrsta konstrukcije: železo, statično pobarvano v pečici. Statična barva peči poveča korozijsko odpornost železne konstrukcije, zagotavlja dolgotrajno uporabo in zmanjšuje zahteve po vzdrževanju.

  • Razsvetljava: 4 luči LED dolžine 120 cm, 40 W in 4 luči LED dolžine 90 cm, 30 W. Te luči LED optimizirajo proces fotosinteze rastlin ter prispevajo k hitrejši in bolj zdravi rasti.

  • Motorji: 4 motorji z močjo 14 W za vrtenje stolpov. Ti motorji podpirajo proces rasti, saj zagotavljajo, da so rastline deležne enake svetlobe iz vseh smeri.

  • Vodna črpalka: 150-vatna vodna črpalka učinkovito porazdeli hranilno raztopino, ki jo potrebujejo rastline.

  • Rezervoar za vodo: Rezervoar za vodo s prostornino 100 litrov zagotavlja neprekinjeno in učinkovito delovanje sistema.

  • Sončni zaslon: Solarni zaslon Quatro omogoča bolj trajnostno delovanje sistema, saj zmanjšuje porabo energije in pomaga nastaviti optimalno raven svetlobe, ki jo potrebujejo rastline.

    Sistem Quatro podjetja Organicho je idealna rešitev za tiste v kmetijskem sektorju, ki želijo imeti dostop do tehnologij prihodnosti že danes. Primeren je za komercialno in osebno uporabo ter je odlična izbira za urbano kmetovanje, vertikalne kmetije in inovativne kmetijske projekte. Quatro želi s svojo energetsko učinkovitostjo in inovativno zasnovo povzročiti revolucijo v kmetijstvu, hkrati pa s ponudbo najnaprednejše tehnologije svojim uporabnikom prispevati k bolj trajnostni prihodnosti.

    Organicho ponuja kmetom in kmetijskim podjetnikom priložnost, da z modelom Quatro povečajo svojo produktivnost in zmanjšajo svoj okoljski odtis. Model Quatro, ki je zasnovan za tiste, ki želijo že danes živeti kmetijstvo prihodnosti, pritegne pozornost z ekonomskimi in ekološkimi prednostmi. Ta model ima vse lastnosti, ki so potrebne za začetek novega obdobja v kmetijskem sektorju.